Most akkor már hagyományos antennával semmit se lehet fogni?
köszi, de nem értem :(
na meg figy, hát ha már egyszer befogtam az adást a TV-re, akkor miért nem tudom én azt bármire is felvenni? DVD-re, Videora, stb, akármire? hát innentől kezdve csak egy SCART-elosztó kérdése az egész, nem?
Na meg akkor akiktől hallottam régebben, hogy parabola-antennával befogtak ilyen 1500 adót is még Egyiptomból is, na most akkor azokat is mind lehet kidobni? De miért meg hogy? Minden létező TV-adó a világon lekódolja magát, hogy csak úgy simán az "éterből" ne lehessen fogni a jelüket?? vagy ez meg hogy van? :((
áá tiszta dili na, de esküszöm nem értem az egészet
Aha oké, na ezt az átalakítósdit még értem, csak azt nem, hogy ezek szerint tehát hiába is teszel ki parabola "világvevő" antennát és hiába teszel átalakítót, akkor se tudsz a 7 inygenes csatornánál többet fogni, mert azok valahogy úgy vannak lekódolva, hogy csak a szolgáltatók tudják kikódolni? Innentől meg az előbb emlegetett egyiptomi tv-műsor se fog bejönni semmilyen módon, csak ha előfizetek valamelyiknél?
Azért ha ez gy van, akkor elég brutális sztem ... na csak nemtom h gy van-e :)
Viszont érdekelne, mert feleslegesen akkor nem gondolkodok én se parabolában pl a háztetőre.
Viszont!
Műszakilag azt az apró csavart nem értem a dologban, hogy pl tegyük fel van egy spanyol TV-adás X MHz-en, és ezt én tudom ugye, na most ráállok arra a frekvenciára, akkor az éterből miért nem tudom befogni antennával? Eleve az éterbe is már blokkolva kerül ki, és csak ezek a TV-szolgáltatók tudják visszakódolni, hogy fogható legyen?
Ne meg hops, akkor amiket manapság is árulnak még szobaantennákat pl, amik tök széles sávot fognak át, mert múltkor is néztem, hogy 120-880 MHz között ment az antenna, és ezt egy erősítőre kellett csavarozni, aztán meg be a kábel a TV-be, na most akkor ez is tök semmire se való és csak dísznek árulják, hiszen az adások úgyis le vannak kódolva?
ááááááá nem értek semmit :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!