Mi történhetett a routerrel?
Nedgear routerünk van, épp takarítottam, nálunk pedig a földre a sarokba van letéve, alatta pedig kosz volt, felemeltem és felsepertem alatta, azóta csak felcsatlakozni tudok rá,de azt írja a gép,hogy nincs internet kapcsolat. Pedig nem húzódott ki a routerből a net kábel, világít a helye, a netnek sincs baja, kínomban már megnéztem,hogy ha gépbe dugjuk a netet, akkor müdökik, tehát nem kikapcsolták, mert a tulaj nem fizette ki.
Valaki tudna segíteni, mert szükség lenne a routerre, mivel többen vagyunk egy netre..
Köszönöm a válaszokat előre is.
Ez nem jutott eszembe, most megcsináltam. A kis lyukba bedugtam egy tűt 15-20 mp-re ,ahogy hallottam, de most meg nem akar világítani, így már a routert,se találom.. :(
Hogy kell visszakapcsolni, nem találok leírást hozzá... :(
Szerintem most feleslegesen leresetelted. Elég lett volna kihúzni a konnektorből 10 mp-re és visszadugni áram alá.
A lyukban a RESET gombbal kitörölted az összes eddigi beállítást. Nem volt egy nagy ötlet :)
Most be kell állítsd megint a [link]
felületen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!