Angol Hálózati csatlakozót hogyan lehet átalakítani úgy, hogy beleilljen a magyar szabványos konnektorba?
"kb +10 forint"
Plusz az érvéghüvely-szorító szerszám. :)
De amúgy jogos, akár le is cserélheti a csatlakozót, ha nem adapterrel egybeépített.
Jogos, de azért nélküle is meg lehet oldani. Amíg nem volt krimpelőm, addig oldalvágóval nyomtam rá a vezeték végére. Érzéssel kell, nem elvágni, és igaz hogy lapos lesz, de rendesen tart. Egyébként villamossági boltban is felkrimpelik azt a max 3 hüvelyt. Vagy ha ismerősnek van, akkor ő is. Egyébként max 2000 forintért van szemes és villás saru szett, fogóval. Az is tökéletes szépen rögzíteni a csatlakozóban a kábelt. Persze csak ezért megvenni nem éri meg, de ha kérdező amúgy is szokott barkácsolni, akkor megérik ezek.
Egyébként tökéletes a drótvégből tekert "saru" is, évekig ezt használták még a szakik is. Amíg nekem sem volt, teljesen megvoltam nélküle, azóta mindenre megy az érvéghüvely/saru :D Persze én sokat használom, és fogóm is van, többféle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!