Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Memóriakártya hiba? Formázást...

Memóriakártya hiba? Formázást kér.

Figyelt kérdés

Berakom a memória kártyát az USB-s átalakítóba (kis pendrive ami memórakártyával tárol, nem tudom mi a neve) bedugom a gépbe és megjelenik az üzenet, hogy Új hardver csatlakoztatva. Ok. Ez eddig rendben. Rámegyek a Sajátgépre, hogy majd akkor megnézem a memóriakártyán a képeket, de amikor rákattintok duplán a meghajtóra hiba ablak jelenik meg a következő üzenettel: "A meghajtóban (D:) található lemez nincs megformázva. Megformázza most?"

Választahó az igen és a nem. Na én nem szeretném megformázni, mert 3,5 GB kép van rajta az öcsém iskolás fellépéséről, a madár "invázióról", stb... Valami megoldás? Párszor már volt formázva.

Egyébként 3 gépen próbáltam, mindenhol ugyan az a hibaüzenet. Ja, és a fényképezőgép sem olvassa, az is formázni akarja.

Valaki segítsen, mert megőrülök!

2012. okt. 16. 18:28
 1/2 anonim válasza:
A memóriakártyád valószínüleg kipurcant, ha szeretnéd megmenteni az adatokat róla, akkor őket ajánlanám "Recoverfab", 100 euró plusz postaköltség.
2012. okt. 21. 17:52
 2/2 anonim válasza:

az első válaszoló ajánlotta a legjobb döntést, de ha túl drága, vidd el budapestre ún. "kürtölés"-re

ott mindent le tudnak szedni róla

2012. nov. 4. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!