Milyen hajvasaló a legjobb? Mennyibe kerülhet?
Figyelt kérdés
de olyat,ami kiegyenesíti a hajat!!!!
lehetőleg ne olyan drágát.
2009. aug. 4. 18:49
1/16 anonim válasza:
én is most akarok hajvasalót venni!Én nem tudom,hogy melyik a legjobb,mert mindenkinek más a véleménye,de én Remington-t fogok venni,mert az egyik barátnőm is azt vett és az tényleg jó fajta,próbáltam többször is!A barátnőm akciósan vette kb. 10.000 ft-ért de a Remington általában nem olyan olcsó kb. 14-18.000 !!
2/16 A kérdező kommentje:
meg hajegyenesítőt is akarok
2009. aug. 4. 18:55
3/16 anonim válasza:
kerámialapos Remington!!!
10 000 Ft alatt már kapsz.
4/16 anonim válasza:
Remington Shine Therapy S9950 én fél éve vettem 16.000 Ft-ért elképesztően tuti! :)
5/16 anonim válasza:
Én három hete vettem a schleckerben remington protect and shine hajsütővasat, 5 ezer ft-ért.
nagyon jó!
volt hajegyenesítő is, nézd meg, hátha van még.
6/16 anonim válasza:
bocsi de a hajvasaló meg a hajegyensítő az nem ugyanaz?:D vagy mit akartál írni?
amúgy remington a legjobb:D ennyi. hidd el nekem, hogy a nevenincsek ált. nem jönnek be. nekem volt vmi ismeretlen nevű, és jól szétroncsolta a hajat, és még be is göndörödött tőle... na nem mintha egy remington nem roncsolná a hajat... de akkor már maradjon egyenes:)
7/16 anonim válasza:
jah és fontos, hogy kerámialapos legyen.
8/16 anonim válasza:
de ugyanaz.
én hajSÜTŐ-t vettem, ami gondörít.
10/16 anonim válasza:
Én 5500 Ft-ért vettem egy Imetec Belissimát, és korrektül egyenesít, és fele annyiba került, mint a többi, mégis tökéletes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!