Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » BlackBerry tablet -et mennyire...

BlackBerry tablet -et mennyire éri meg és mit tudtok róla?

Figyelt kérdés

pozitív-negatív tapasztalatokra is kíváncsi vagyok

előre is köszi a válaszokat

2012. okt. 1. 18:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

En kb. 1 eve gyurom az enyemet, hat van pozitiv meg negativ tapasztalatom is boven.

Imadom benne hogy 7 inches a kepernyo, plusz hogy a kepernyo kis fekete kerete is erinteserzekeny; nagyon konnyu vele navigalni egyik helyrol a masikra. Imadom az OP rendszeret, szerintem sokkal jobb mint a tobbi amik tablagepeken futnak; megint csak azt tudom irni hogy nagyon konnyu vele eljutni A-bol B-be, multitaskingban verhetetlen a Playbook szerintem. Az OP rendszer rengeteg olyan kis finomsaggal van tele ami normalis esetben nem hianyozna egy tabletrol, de igy hogy ezen mar lattam keresem az osszes tobbin is, kisebb-nagyobb sikerrel. Imadom benne hogy nagyon egyszeruen ra lehet kotni szamitogepre, laptopra (PC-re es MAC-re is), projektorra, tv-re, soha nem volt semmi ilyen jellegu gondom vele, mindent azonnal felismer. Jo meg hogy rengeteg file-tipust lejatszik, megnyit, nem tudtam en olyat rakni ra amit nem nyitott volna meg. Jo meg hogy osszekotheto a BlackBerry telefonoddal, ez is rengeteg hasznos funkcio forrasa. Hamar feltoltodik, sokaig birja az aksi, teljes kihasznaltsag mellett is csak nagyon picit melegszik. Az anyagvalasztassal termeszetesen nem volt gond, ugyanugy mint a premium BlackBerry termekek ez is kivalo minosegu anyagokbol keszult. Kulon dicseret a benne levo e-mail kliensnek, nincs szukseg jobbra. A hatulso kamera 5 mp, nagyon szep kepet csinal, az elso 3 mp, videochat-hez tokeletes. A hangszorok nagyon szepen szolnak, a legjobbak szerintem a piacon, kepernyoje gyonyoru es nagyon jol reagal az erintesre.

Utalom benne viszont a sok apro, idegesito kis software-es es hardware-es bug-ot. Csak hogy egy par peldat emlitsek: ha sokaig (1-2 hetig) nem inditod ujra es elfogy a memoriaja, akkor ezt ugy oldja meg hogy egyszer csak minden elojel nelkul bezar egy eppen hasznalt programot (tehat pl jatszol, es siman csak bezarja). Nem tudom hogy mereszelnek ilyet, jatekoknal nyilvan nem erdekel, meg nem idegesit annyira, de amikor mondjuk e-mailt irok vagy valami tablazatot szerkesztek akkor nagyon bosszanto, egyszer el is dobtam miatta olyan ideges lettem (az utest is jol birja egyebkent, meg egy plusz pont).

Vagy: a native bongeszo neha nem talalja a netet. Ennyi. Megnyitod, rakattintasz valamire, es nem. Eloszor azt hittem hogy a routeremmel van valami problema, de miutan sokadszor is vegigrugdostam a lakasban elkezdtem mas eshetosegek utan nezni, es miutan letoltottem egy masik bongeszot ra kellett jonnom hogy ez bizony sajnos csak a beepitett bongeszo sajatossaga hogy nem talalja a netet. Ez is mi?

Amivel meg nem voltam 100%ban megelegedve az a szoftverek szama es minosege (az igazsaghoz hozza tartozik hogy az utobbi par honapban nagyon sokat fejlodott az App World, meg az is hogy nyilvan nincs szuksege az embernek 2500 fajta Flashlight app-ra). Az ingyenes alkalmazasok hatalmas resze hasznalhatatlan, a fizetosok nagyon jok, de azt meg sokan meg sem tapasztaljak, mert hogy fizetos. Itt is ervenyes hogy ne fizess olyan alkalmazasert aminek csunya a logoja.

Az a baj hogy tobb dolog most nem jut eszembe, de nagyon sok olyan kis apro hiba van ami nagyon tudja idegesiteni az embert. Ha majd eszembe jut valami irok meg.

Osszessegeben azt mondanam hogy a Playbook mint koncepcio zsenialis, az OP rendszer szinten, de a kivitelezesben van meg hiba boven. Ha megengedheted magadnak hogy iPad-et vegyel akkor en azt javasolnam, ha viszont nem (vagy ilyen 7 inches picit szeretnel) akkor viszont a Playbook meg mindig jobb valasztas mint a Samsung, Google es Amazon tab-ok, ezt tapasztalatbol mondom, hasznaltam mar mindegyiket.

En akkor lennek boldog ha kijonne a 7inches iPad mini, azt biztos kiprobalnam, de ez az iPad nem kell mert egyreszt tul nagy nekem ahhoz hogy kenyelmesen foghato, hordozhato tablet legyen, masreszt pedig amikor a kezembe veszem olyan erzes hogy mindjart eltorik, a Playbook azert egy sokkal masszivabb valami.

Ha eszembe jut meg valami majd leirom, most ennyire emlekeztem.

2012. okt. 1. 18:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat. Bár én igazából programokat nem nagyon akarok rárakni. Talán valamikor rá mennék az internetre.
2012. okt. 3. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!