Mivel fűtsek? Olajradiátor, hősugárzó, siesta?
Nem tudom, mi az a siesta.
Nem tudom, mekkoraterületet akarsz befűteni olajradiátor az én alacsony szobámba több óra alatt melegített be...és jól megdobja áramszámlát, ahogy hősugárzó ráadásul hangja is van.
Gázkályha meg nem tudom, a parapettes a másik szobában hamar leszívta a palackot, ez lehet másképp müködik és tovább bírja.
Kályhát és fát nem tudsz szerezni?
A helyedben "megpróbálnék" ilyesmiben gondolkodni. Az általad soroltak üzemeltetése akármelyiket is nézzük, nagyon drága.
Igazad van, okos vagy, nem tudunk.
De azt tudom, hogy ha lenne pénze, azt kérdezné, milyen kályhát vegyen, 40-50 ért, nem ilyen olcsó dolgok iránt érdeklődne.
Tudod, mi akkor kerestünk ilyen megoldásokat, amikor kikapcsolták nálunk a gázt, és egy télen át fagyoskodtunk, tehát eszembe jutott az, hogy olcsó gyors megoldást keres. Főleg, hogy nem ötletet kért, hanem ezekről véleményt. z is egy következtetés, hogy nem éltél át olyat, mint én, mert ez neked nem jutott eszedbe. De igazad van....nem tudok semmit....
:D
Megmondom őszintén, ez a lehetőség csak arról jutott eszembe, hogy te feltetted neki a kérdést: kályhát és fát tud-e szerezni?
Arra gondolva, hogy esetleg a lakóingatlanon a kémény nem "üzemképes", akkor viszont ez a fajta mobil-kályha még mindig olcsóbb, mint a havi villanyszámla.
Albérletben lakunk, a párommal Pesthidegkúton és ráadásul várandós vagyok. Kb 20nm akarok befűteni. Kandalló kályha ilyesmi kizárva, ráadásul a gáz meg nagyon drága és azzal nem engedi, hogy fűtsünk. (elektromos kandalló, Olajradiátor, hősugárzó, siesta
ez a siesta --> [link] )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!