Andor_ kérdése:
Van olyan meleg fényű kompakt fénycsöves izzó, amely gyorsan (pár mp) bemelegszik?
Figyelt kérdés
Vettünk már Ikeásat, Osramot, etc. mindegyiknek szép a fénye és jó a fényereje, de csak kb. 1 perccel azután, hogy felkapcsoltuk. Elég sokba kerül egy-egy ilyen égő, így nem szívesen nyúlnék mellé még egyszer.2012. szept. 24. 10:44
1/5 anonim válasza:
Szerintem mind ilyen, amiket kapni. Neked vagy ledes kellene (ami drága), vagy hagyományos fénycső (ami nem igazán melegfényű).
Amúgy hol lenne, ahol zavaró az 1 perces bemelegedés?
2/5 A kérdező kommentje:
Hát, én azért kapcsolom fel a lámpát, hogy lássak, nem azért, hogy 1 perc múlva lássak. Szóval mindenhol.
2012. szept. 24. 11:04
3/5 anonim válasza:
Szerintem a kb. ötödannyi fogyasztásért nyugodtan bevállalhat az ember ennyi kompromisszumot. Majd talán kitalálnak egy olyan melegfényű, alig fogyasztó eszközt, ami olcsó is. Addig javaslom még a fentieken kívül a hagyományos izzót.
4/5 anonim válasza:
A halogén izzók rendelkeznek jelenleg a legjobb tulajdonságokkal.
5/5 Vaki75 válasza:
A működési elvéből adódik - mind ilyen. Hamarabb megjön a fénye, ha vízszintes helyzetben üzemel vagy a menetes része van alul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!