Kinek van ilyen TV-je? Mit jelent a leirás alján a wifi illesztö támogatás?
Ilyen TV-röl van szó:
[link] Html
Rátettem már egy wifi adaptert
de nem történt semmi!
Hogyan kell nezetni a TV-n?
A használati útmutatóban olvasom:
1. Ha a tv-készüléket vezeték nélküli kapcsolattal kívánja hálózathoz csatlakoztatni,
egy vezeték nélküli útválasztóra vagy modemre, továbbá egy Samsung
gyártmányú vezeték nélküli LAN-adapterre (WIS09ABGN, WIS09ABGN2,
WIS10ABGN) van szüksége, melyet a tv-készülék hátsó vagy oldalsó paneljén
elhelyezett USB-portjához kell csatlakoztatni.
2. MEGJEGYZÉS
● Vezeték nélküli hálózat használatához mindenképpen „Samsung vezeték
nélküli LAN-adapter” (WIS09ABGN, WIS09ABGN2, WIS10ABGN)
használata szükséges.
Igen, nem véletlenül hangoztatják a fórumokon: RTFM!
Még ha a kedves kérdezőnek, rosszul is esik. Ezzel pl. megúszhattál volna egy fölösleges adapter vásárlást is.
Mégis mi esne rosszul??? Az adaptert nem vettem, tesómtól kértem kölcsön, kiprobálásra, értelemszerüen azért, hogy ha nem működik, akkor ne vegyek feleslegesen.
A kérdésem arra irányult, hogy van e olyan köztetek aki ilyen TV-t használ, és netezik rajta? Hogyan kell beüzemelni, hogy zajlik a szövegbevitel- egyeltalán érdemes e beruházni a Samsung adapterre?
Ez a kérdés lényege, még ha a kérdés rosszul esik a kedves válaszadónak! :)
nekem beépített wifi van, de gondolom előjön valami ha látja hogy szereztél wifi-t.
szövegelés: képernyőn előjön egy billentyűzet, és a távirányítóval jobbra-balra-fel-le közlekedsz. sorvégén nem ugrik előre, akkor szépen a balranyíllal navigálsz visszafele. nemhatékony. ellenben egy bármilyen usb-s egeret rádugtam, azzal már gyorsabb a böngészés, de telepített alkalmazásoknál már nemmüködik az egér (pl youtube). Egyszer neteztem. azóta porosodik az egerem :D
film lejátszást hol szereti hol nem. ez viszont lehet hogy a filmek miatt változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!