Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kinek van ilyen TV-je? Mit...

Kinek van ilyen TV-je? Mit jelent a leirás alján a wifi illesztö támogatás?

Figyelt kérdés

Ilyen TV-röl van szó:

[link] Html

Rátettem már egy wifi adaptert

[link]

de nem történt semmi!

Hogyan kell nezetni a TV-n?

2012. szept. 23. 19:10
 1/4 belapus ***** válasza:

A használati útmutatóban olvasom:

1. Ha a tv-készüléket vezeték nélküli kapcsolattal kívánja hálózathoz csatlakoztatni,

egy vezeték nélküli útválasztóra vagy modemre, továbbá egy Samsung

gyártmányú vezeték nélküli LAN-adapterre (WIS09ABGN, WIS09ABGN2,

WIS10ABGN) van szüksége, melyet a tv-készülék hátsó vagy oldalsó paneljén

elhelyezett USB-portjához kell csatlakoztatni.

2. MEGJEGYZÉS

● Vezeték nélküli hálózat használatához mindenképpen „Samsung vezeték

nélküli LAN-adapter” (WIS09ABGN, WIS09ABGN2, WIS10ABGN)

használata szükséges.

2012. szept. 24. 05:38
 2/4 P.O.C. ***** válasza:

Igen, nem véletlenül hangoztatják a fórumokon: RTFM!

Még ha a kedves kérdezőnek, rosszul is esik. Ezzel pl. megúszhattál volna egy fölösleges adapter vásárlást is.

2012. szept. 24. 08:01
 3/4 A kérdező kommentje:

Mégis mi esne rosszul??? Az adaptert nem vettem, tesómtól kértem kölcsön, kiprobálásra, értelemszerüen azért, hogy ha nem működik, akkor ne vegyek feleslegesen.

A kérdésem arra irányult, hogy van e olyan köztetek aki ilyen TV-t használ, és netezik rajta? Hogyan kell beüzemelni, hogy zajlik a szövegbevitel- egyeltalán érdemes e beruházni a Samsung adapterre?

Ez a kérdés lényege, még ha a kérdés rosszul esik a kedves válaszadónak! :)

2012. szept. 24. 15:54
 4/4 anonim ***** válasza:

nekem beépített wifi van, de gondolom előjön valami ha látja hogy szereztél wifi-t.

szövegelés: képernyőn előjön egy billentyűzet, és a távirányítóval jobbra-balra-fel-le közlekedsz. sorvégén nem ugrik előre, akkor szépen a balranyíllal navigálsz visszafele. nemhatékony. ellenben egy bármilyen usb-s egeret rádugtam, azzal már gyorsabb a böngészés, de telepített alkalmazásoknál már nemmüködik az egér (pl youtube). Egyszer neteztem. azóta porosodik az egerem :D

film lejátszást hol szereti hol nem. ez viszont lehet hogy a filmek miatt változó.

2012. nov. 22. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!