Mért van az ha építeni akarok valami elektronikus kütyüt akkor biztos nem találok hozzá megfelelő IC-t?
Figyelt kérdés
A lényeg ,hogy folyamatosan beszerzési problémákba ütközök.2012. szept. 7. 19:03
1/11 fúróferkó válasza:
Talán azért mert nem jó helyen keresed.
Próbáld a LOMEX -nél! Bp.Lehel u.17
2/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek vannak ilyen gondjai,vagy csak nekem?
2012. szept. 7. 22:22
3/11 fúróferkó válasza:
Milyen IC-t, vagy alkatrészt nem találsz?
4/11 A kérdező kommentje:
LM 3914 keresek most azaz találtam már,de úgy általában gond szokott lenni az ilyesmivel,mire találok egy jó kapcsolást ami megfelel akkor gondok vannak az alkatrésszel,ami vagy nincs vagy már nem gyártanak olyat...
2012. szept. 8. 12:58
5/11 fúróferkó válasza:
lomex.hu cimen találtam neked.
LM3914N-1 (NSC) RoHS DOT/BAR LINEAR DISPLAY DRIVER DIP-18 20 db raktáron 316.00 Ft
Mondtam én,hogy rossz helyen keresed.
A LED meghajtó amit keresel itt van a LOMEX-nél 316 Ft/db
6/11 Karesz6969 válasza:
7/11 fúróferkó válasza:
Így van.
Már itt is itt vagy Karesz?-)Megyek végig a kérdéseken ,hát nem megint találkozunk.
8/11 Karesz6969 válasza:
Akkor szia idegen...remélem nem dobtál egy hátast miattam:-)))
9/11 fúróferkó válasza:
Már nem vagyunk idegenek.A sufni NYÁK gyártás témában már találkoztunk.
10/11 Karesz6969 válasza:
Igen emlékszem...csak hát így név nélkül nem tudtalak beazonosítani, nézd ezt el nekem:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!