Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Díjcsomag nélkül nincs interne...

Díjcsomag nélkül nincs internet? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Vettem anno egy telefont, nem volt rajta semmilyen díjcsomag, de működött rajta a net, korlátlanul botránkoztattam (30-as vagyok). Később ráraktunk egy net díjcsomagot, de azt később lemondtam, pont azért, mert nem használhattam az fb-t korlátlanul. Lemondás után viszont egyáltalán be se jött a facebook. Ezt azért nem értem, mert a díjcsomag előtt is olyan időszak volt, amikor nem volt díjcsomagom, mégis működött... Akkor most hogy is van ez?
2012. szept. 7. 11:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez mikor volt?

Mert kb. 1 évvel ezelőttig a T-mobile-osok a facebookot internet díjcsomag nélkül, díjmentesen tudták használni.

Most viszont ezt módosították, már kell egy alap díjcsomag a facebookhoz is, annyi a kedvezmény, hogy nem számol adatforgalmat.

2012. szept. 7. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!