Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Eltűnt a keresőim közül a...

Eltűnt a keresőim közül a google! Segít valaki?

Figyelt kérdés
Chrome-om van és véletlenül töröltem a keresők közül a google-t!Valaki segítene hogy kell visszaállítan mert sehogy nem meg.
2012. szept. 2. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

:P

2012. szept. 2. 22:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Beírtam a linket de nem lehet beállítani alapértelmezett keresőnek!Vagy szerinted tényleg olyan hülye vagyok h nem próbáltam meg?!-.-
2012. szept. 9. 15:53
 3/4 anonim válasza:

Beállítások és ott van egy keresés pont ahol kilehet választani a legördülő listából a googlet ha nincs ott akkor tőle jobbra van egy gomb amit megnyitsz.Legalul meg hozol létre újat

az elő cellába "google" t írsz

a másodikba "google.hu"

a harmadikba "{google:baseURL}search?q=%s&{google:RLZ}{google:acceptedSuggestion}{google:originalQueryForSuggestion}{google:searchFieldtrialParameter}sourceid=chrome&ie={inputEncoding}"

Elvileg működnie kéne...

2012. szept. 22. 14:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!Tényleg működik! :)
2012. szept. 30. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!