Hol találhatok/rendelhetek érintőpaneles fali kapcsolót? (Miskolc környékén)
Na, bírom az ilyet, mikor igyekszem közérthetően fogalmazni, a kérdező viszont tisztában van a fogalmakkal... =)))
Tudom, hogy nem szükséges számodra a dimmelhető, de azok között nagyobb a választék, mint a sima érintőkapcsolók között. Lehet, hogy úgy látod a dolgot, hogy ezek elavulttá teszik a normál billenőkapcsolókat, ugyanakkor az igény szinte a nullához közelít, szóval gyakorlatilag egy kezemen megtudom számolni, hogy hány helyre szereltünk fel eddig ilyet, s olyanról még csak nem is hallottam, hogy valakinek ez lenne a "kívánsága", hogy a teljes ingatlan érintőssel legyen fölszerelvényezve.
Miskolctól én elég távol lakok, így nem tudom, hogy hol van villamossági bolt a közelben, de egy vill.boltban biztos ha egyből venni nem is, de rendelni tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!