Canon vagy Epson nyomtató?
Szeretnék nyomtatót venni, de nem tudom milyet. Mindenképp olyat akarok venni amelynek a fenntartása nem annyira költséges. Kinéztem egy Canont, ami nyomtat, szkennel és másol is, Epsont még nem néztem, az kevésbé tetszik, de azt hallottam olcsóbb fenntartani de hamarabb kiszárad a patronja. Főként érettségi tételek nyomtatásához kéne. Azt hallottam a Canonban a színes patronból ha egy kifogy az egészet le kell cserélni, de az Epson "issza" a tintát.
Ha valakinek van valami tapasztalata e témával kapcsolatban, esetleg tud konkrét patronárakat, hogy összetudjam hasonlítani az írjon lécci! Köszönöm
HP.
Igaz, drága a patron, ha nem utántöltve van, viszont cserébe, ha nincs használva, évekig nem szárad be a tinta. Ellentétben a másikakkal.
Köszönöm a válaszokat!
Apukámtól kapnám a nyomtatót, meg ő jobban ért hozzá, mint én és ő mondta, hogy HP-t nem szeretne venni, mert előzőleg az volt otthon de valamiért elromlott.
Én Canon-os patronokat olyan 5000 Ft-ért láttam mindenhol:S (nem a reklám kedvéért), de hol lehet olcsóbbat beszerezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!