Miért nem videózik?
Tavaszon vettem egy Fujifilm Finepix Av200-as fényképező gépet.Akkor még semmi baja sem volt,rendesen videózott.Nyarat is kibirta,csak tegnap egy videót szerettem volna késziteni,ám a kijelzőn irja,hogy 9 percig birok videózni.Elinditom a videót,minden oké,még el sem tellik 2 perc,és összecsukódik a fényképező.Leteszteltem,hogy ha még hozzáérek a gombhoz,már akkor is irja,hogy Videó tárolása.Ma reggel is próbáltam egyet videózni,felteszem a hangszóróra,és 3 perc múlva összecsúkódik.(Megnéztem,hogy videózik-e)Nem tudom,hogy mi lehet a baja.A hangszórónál semmi sem érhet hozzá.Utána visszanéztem a videót,látom,hogy félig levideózta azt,amit szerettem volna.Ez nekem nagyon zavaró,hogy amit szerettem volna,azt akár 6 videóban is megkell csinálnom,illetve megismételnem,mert beszélek,a fényképező meg nem videózik.Lehet vele valamit csinálni,vagy ennek a videózásnak már annyi?
Előre is köszönöm a segitségeteket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!