CB rádiót szeretnék venni! Kamionba akarom használni milyet vegyek?
Figyelt kérdés
Nem kell hogy új legyen de megbízhatóság és jó hatótáv a fontos.
Még én nem cb-ztem így mondhatjuk nem is értek hozzá!
Egyébb info is jöhet ezzel kapcsolatban.
Ja és hol lehet normális darabokat vásárolni?
2012. aug. 30. 19:42
1/7 anonim válasza:
a két legjobb a Stalker v. a President Grant. használtan par tízezerért már vehetsz
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon komolyan veszik ezeknek az ellenőrzését?
2012. szept. 1. 15:30
3/7 anonim válasza:
én otthon használom fix antennaval évtizedek óta. ismerõseim autón is, még egyiket se büntették meg. de kérdezz meg kamionosokat is.
4/7 A kérdező kommentje:
Ha internetről vennék használtat szerinted az jó?
Újat ezekből már nem is lehet venni (stalker,president) ha jól tudom ?
2012. szept. 1. 20:04
5/7 anonim válasza:
biztos vannak újak is, a cb mániások számára valószínûleg gyártanak, de a grant nagyon jó. inkabb keress egy üzletet, ott garanciával adnak használtat is. és az antennát is be tudják hangolni
6/7 anonim válasza:
Lakohelyeden kellene keresni egy olyan cb -s kolegat aki regebben radiozik biztosan tud segiteni Orszag minden reszeben vannak olyan egyenek akik ertenek a cb -hez javitjak is de vasarlasban is valoszinüleg segitenek .Esetleg ha irsz egy varost ahol elsz talan en is tudok segiteni
7/7 anonim válasza:
A régi Grant/Stalker jók voltak a maguk idején. Én inkább nem vennék ilyen elavasodott őskövületeket, még akkor sem ha 30 évet állt kicsomagolatlanul tuti száraz helyen. (Ugyanis most küzködök helyrehozni egy ilyen ritka kincset és már elegem van)
Olyat nézz ami új évjárat. Előny ha közép 40 USB/LSB-t tudja de FM22-őn is vannak az úton. Ja, és nem árt ha teszel hozzá egy 100w-os utánégetőt (erősítő) ha tutira akarsz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!