Tíz emeletes panel tetejére átjátszó antenna káros?
Figyelt kérdés
Szóval valamikor akarnak építeni a tetőre egy ilyen antennát és nyilván valóan, hozzá nem értőként aggódom hosszútávon. Több ok miatt is, például, hogy káros lehet az ember egészségére, illetve ami szintén gond, hogy a lakásom ettől elértéktelenedik, mondván, hogy senki sem akar lakást venni egy mikrosütő alatt. Másrészt nem akarnék minden egyes viharnál fel alá pattogni az ágy tetején a villámlás miatt, mivel ez lenne a környék legmagasabb pontja. Én a nyolcadikon lakom, viszonylag közel lenne hozzánk.2012. aug. 28. 18:34
1/5 anonim válasza:
Most is van körülötted legalább 100 router, ami ontja magából a wifit. Attól nem félsz?
2/5 A kérdező kommentje:
Ha ez valóban csak ennyi ám legyen, nem bánom (ami a sugárzást illeti). De mi van a lakás elértéktelenedésével és a villámokkal?
2012. aug. 28. 18:46
3/5 anonim válasza:
A lakás emiatt nem fog elértéktelenedni, a villámokat meg úgyis elvezeti a villámhárító.
4/5 A kérdező kommentje:
Azért gondolom, hogy talán csökkenne az értéke, mert nem csak én tartok ezektől az tornyoktól, hanem a többi hozzá nem értő is. És így ha eladásra kerül nem jelentkeznének érte... A villám meg ne durrogjon nekem percenként, csak ez zavarna.
2012. aug. 28. 19:04
5/5 anonim válasza:
A konyhádban a mikró sőt maga a villamos vezetékek mágneses sugárzása sokkal erősebb mint a tetőn lévő antennáé.
Egyrészt a fenti antenna lefelé nem sugároz mert irányított sugárzás elvén működik-másrészt a panel vasbetonszerkezete tökéletesen leárnyékolja.
Villámoktól sem kell tartanod nem az antenna miatt csap bele a tetőbe.A tízemeletes házak eleve potenciális villámvonzó hatású ami miatt amúgy komoly villámvédelmi rendszerrel van mind felszerelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!