Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy tudom a videokamerán...

Hogy tudom a videokamerán lezárni a lemezt, ha (túl) televettem? Bőv lent. Segítség!

Figyelt kérdés
Van egy panasonic kameránk. és már másodszor sikerült úgy televennem a lemezt, hogy ő állt le. Ilyenkor (2) nem engedi lezárni a lemezt. Így nem is tudjuk kiírni. Egyelőre a leírásában nem találtam megoldást rá. Ha még pár másodperccel előbb leállítom én a felvételt nincs semmi gond. De ha ő áll le, akkor egyszerűen nem engedi. Remélem érthető. Ha lényeges akkor vdr d310 típusú.
2012. aug. 24. 15:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Sztem ha teljesen televetted, akkor lehet, hogy már nincs is hely a lezárásra sem, akkor csak a számítógép vinyójára másolva programmal tudod rendes dvd-vé alakítani. Ilyeneket -úgy látom- a mellékelt lemeze is tartalmaz.
2012. aug. 24. 16:18
 2/2 A kérdező kommentje:

ez tök jó, nem értem miért engedi akkor a gép, hogy televegyem. Eddigi kameráinknál ilyen nem fordult elő. (az is pana volt)

Köszi, még jutott eszembe valami, majd este meg is nézem

2012. aug. 24. 16:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!