Ki emlékszik még a keravil ra?
Figyelt kérdés
Van olyan amit ott vásároltál?#keravil
2012. aug. 23. 16:40
1/6 Karesz6969 válasza:
igen, Rakéta porszívó...de régen volt.
2/6 fúróferkó válasza:
Itt van a fiókomban, őrzöm a PL 500 nagyfesz eir.csövet 115 Ft van ráírva.
3/6 Karesz6969 válasza:
Nekem is van még pár ECL 80, 86-os csövem és jó pár amiről már lekopott a jelzés vagy alig látszik...sajnálom kidobni...az is egy korszak volt:-))
4/6 fúróferkó válasza:
Én is így vagyok vele Karesz.Itt rohadnak a fiókomban ("Hátha jó lesz még valamire"), 1950 -es évekből való léptetőrelé,szelén cellás blokkok,1974- ből "nyomkodós " LED -es karórák,az első elektronikus NYÁK tákolmányaim.
Itt jut eszembe,mi már összefutottunk néhány napja ipari mennyiségű NYÁK gyártás sodrófával és húsdaráló késsel a speizban témábann.))
6/6 anonim válasza:
Az emlékek fakulnak, de a PL500 az nem nagyfesz egyenirányító, hanem sorvégcső a PY88-al (busterdiódával) párban.. A PL500 ment a "malomkerékre" azaz a nagyfeszültségű tekercsre. A nagyfesz ei. cső az EY, illetve DY86 volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!