Jona13 kérdése:
Hogyan tudok trollfész. Net en lévő képeket csinalni?
Figyelt kérdés
Mivel csinálják? Azokat a képregény féléket? Hogyan?2012. aug. 23. 14:14
1/7 anonim válasza:
A képregényeket rajzolják.
Kézzel.
Döbbenet, mi?
2/7 anonim válasza:
Bemásolod paintbe azokat a mémeket vagy meméket, és hozzá írsz az "A" betűre kattintva szöveget. Ha átlátszóra teszed a kijelölést, akkor tudsz a rajzolt képed fölé is írni. Ilyen egyszerű:D
3/7 anonim válasza:
Jaa, hogy nem erre irányult a kérdés!! ^ ^ Akkor igen, tényleg kézzel, pl. Paintben megint csak:D Ott az ecset! :)
4/7 anonim válasza:
Amúgy azokat a képregényféléket szerintem más képszerkesztő programmal fényerő/kontraszt résznél. Több kontraszttal:)
7/7 anonim válasza:
Én wordpadba csinálnám meet ott kehet beszurni képeket rajzolni is lehet paintbe meg ha jol tudom nem lehet képeket rakni ha jolt tudom!!
ha akarod ém is kuldhetek en is szoktam itthon trollfészt rajzolni amiben az osztállyal tortent hulyesegeket rajzolom de nem paintbe viszont eldontottwm hihy ha kehet nekik kepet kuldeni okvetlen megcsinalom netre is a kepregenyeket es elkuldom a legtobb fej ugyanolyan!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!