Milyen fejhallgatot vegyek?
az a lényeg hogy ne szűrődjön be a külső
zaj mert sojat buszozom. Max 12.000 ft.
wesc vagy skullcandy érdekel.
Nem tudom honnan veszed, hogy Senn a Wesc beszállítója, sosem hallottam ilyenről, Google se talált semmi erre utaló jelet (persze ettől még lehet igaz, de szerintem nem), de a lényeg, hogy még így is szar.
Wesc és Skullcandy is egy fos, döntsd el, hogy a hangzás érdekel, vagy hogy a 14 évesek között rajoskodhass a kinézetével.
Csak azt hiszed, hogy szépen szól.
Fogadjunk, hogy életedben nem volt 2-3 fül/fejhallgatónál többed? Magyarul rohadtul nem tudod összehasonlítani, és megmondani, hogy hogy szól.
Olyan, mintha bemennék életem első éttermébe és azt mondanám, hogy ez jó. Miközben ha az egy utcával arrébb találhatót ha kipróbáltad volna rájöttél volna, hogy ahol most kajálsz az egy FOS.
Ugyanez a helyzet, persze most tetszik, mert tapasztalatlan vagy, de vigyáz, nehogy egy márkás fejhallgatót is meghallgass, mert egy életre megutálod a sajátodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!