Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hány kilót bír el egy fekvőszo...

Hány kilót bír el egy fekvőszolárium maximum?

Figyelt kérdés
(gondolom 50 kilót igen, 200-at meg már nem, nekem konkrét súlypont kéne)
2008. máj. 10. 11:16
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Szia! Nem vágom hogy kell privit írni :S de erre a játékra már nem tudsz jelentkezni, mert 6 hónapig megy az egész, és már majdnem lement az egész (jan.1-én kezdték el). Meghírdették tavaly ősszel, nekem egy ismerősöm szólt hogy regeljek be vele, hátha összejön. Azt nem tudom hogy szoktak e máskor is ilyen játékot vagy hasonlót indítani, mert alapvetően a weboldal nem ezzel foglalkozik hanem valami elektronikai eladás-kutatás-fejlesztő izé nemtom, azt nem olvastam el. De ha hírdet még játékot akkor beírom majd, de nem hiszem lehet hogy ez csak egy egyszeri alkalom volt mint mikor az iwiwen nyaralást lehetett nyerni.
2008. máj. 10. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!