Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Jók az elektromos bicajok?

Jók az elektromos bicajok?

Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 22:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%

sztem elsősorban vicc! egyszerűen csak röhögni tudok, amikor látom, ahogy kavarnak ezekkel a szerkezetekkel azok az öregek, akik látni is alig látnak. Kész életveszély a gyalogosokra nézve, ahogy közlekednek vele.

Egyébként sztem az is hihetetlen, h annyira lusta az ember ma már, h a biciklit sem akarja hajtani, már arra is motort rak...

2009. júl. 21. 22:53
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
Jók és tetszetősek, kivéve az aksi xar bennük mert Kinai, mondjuk a bicaj is Kinai de lehet szerezni normális aksikat bele. Mindenesetre olcsóbb az üzemeltetése mint egy benzin motornak és tiszta csendes otthon meglehet "tankolni" ! :) A jövő az elektromos járműveké, ez nem lustaság, az a lusta aki a sarokra is a büdös autójával megy!!! Vannak már olyan elektromos autók amik 400 Km sebesség felett képesek menni, és persze motorok is amelyek akár 100 kilométert megtesznek egy töltéssel.
2009. júl. 21. 23:01
 3/11 A kérdező kommentje:
23:01-TETSZIK a FŐFOGÁSOD!!!!!!!
2009. júl. 21. 23:21
 4/11 anonim ***** válasza:
26%

igen, valóban nem füstöl, viszont füstöl helyette az erőmű, ami az áramot termeli, amivel töltöd a "bicikli".

És ne mondja sztem senki se azt, h nem lustaság az, h nem bírsz tekerni egy keveset...

2009. júl. 21. 23:39
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem lustaságból járok elektromos bicajjal!! Szerintem más is van így!
2009. júl. 21. 23:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Vanám napenergia is főokos! Erőmű....agymen
2009. júl. 22. 00:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Csak azt kérdezném a nagyokostól, h hány nap és szélenergia van magyarországon összesen, és ez hány százalékát elégíti ki az össz fogyasztásnak?
2009. júl. 22. 08:07
 8/11 anonim ***** válasza:
51%

Maradjunk annyiban, hogy bár az elektromos bicaj nem zöld, azért sokkal zöldebb, mint a motorok, autók.

Ha mindenképp zöldködni akarunk, akkor a bicikli sem teljesen zöld, mert valahogy azt is le kell gyártani, a boltba kell szállítani, satöbbi.

2009. júl. 22. 08:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Azért irtam hogy a JÖVŐ járműve! :)
2009. júl. 22. 08:26
 10/11 anonim válasza:
Én szeretnék, mert lusta vagyok, csak az mifelénk női járműnek van tekintve, engem kinevetnének vele. :(
2009. aug. 7. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!