Jók az elektromos bicajok?
sztem elsősorban vicc! egyszerűen csak röhögni tudok, amikor látom, ahogy kavarnak ezekkel a szerkezetekkel azok az öregek, akik látni is alig látnak. Kész életveszély a gyalogosokra nézve, ahogy közlekednek vele.
Egyébként sztem az is hihetetlen, h annyira lusta az ember ma már, h a biciklit sem akarja hajtani, már arra is motort rak...
igen, valóban nem füstöl, viszont füstöl helyette az erőmű, ami az áramot termeli, amivel töltöd a "bicikli".
És ne mondja sztem senki se azt, h nem lustaság az, h nem bírsz tekerni egy keveset...
Maradjunk annyiban, hogy bár az elektromos bicaj nem zöld, azért sokkal zöldebb, mint a motorok, autók.
Ha mindenképp zöldködni akarunk, akkor a bicikli sem teljesen zöld, mert valahogy azt is le kell gyártani, a boltba kell szállítani, satöbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!