Hogy scanneljek scanner nélkül?
Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés de, nem lehetne valahogy megoldani? Az a lényeg, hogy a végeredmény úgy nzézen ki mintha scanneltem volna. Ha lefényképezem a telómmal utómunkával nem lehet felturbózni? Az a gond, hogy scannelnem kellene de a környéken nincs egy scanner se.2012. aug. 7. 00:32
1/8 anonim válasza:
Fényképezőgéppel, ha van állványod, használd.
2/8 A kérdező kommentje:
Az a gáz, hoyg csak egy kis mezei telóm van 2 megapixellel.
De végülis csak egyszeri elolvasásra kellene.
2012. aug. 7. 00:38
3/8 anonim válasza:
teremts hozzá jó fényviszonyokat, lőjj kb 5-10 képet, gépre rá, majd képszerkesztővel fehéregyensúly, fényerő, élesítés, estébé, ami kell hozzá. itt van egy kis útmutatás (bár igaz, hogy festményekhez készült, de sztem ide is jó): [link]
4/8 anonim válasza:
könyvtárakba szerintem lehet scannelni.. (vagy nem:|)
5/8 anonim válasza:
fényképezőgéppel soha nem lesz olyan mint scannerrel,de jó eredményt el tudsz érni...
6/8 A kérdező kommentje:
Tudom holnap meek könyvtárba vele csak attól félek nem lesz scanner.
2012. aug. 7. 00:53
7/8 anonim válasza:
bizti lesz.. manapság már alap dolog.. max nem engedik használni x)
8/8 A kérdező kommentje:
S valaki megmondaná hogyan kell scannelni? :D
2012. aug. 7. 07:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!