Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Most kaptam egy notebookot de...

Most kaptam egy notebookot de nem tudom átváltoztatni a hátteret mivel a jobb egérgomb megnyomása után nem jelenik meg olyan hogy SZEMÉLYRESZABÁS hogy csináljam akkor?

Figyelt kérdés
számítógép

2012. aug. 5. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezt úgy is megcsinálhatod, hogy :

- letöltesz egy számodra szép nagyméretű képet a netről (vannak "wallpapers" oldalak)...

- rákattintasz a letöltött képre és ott megjelenik majd lehetőségnek : "Beállítás asztali háttérképnek"...

2012. aug. 5. 20:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Amúgy nekem a Windows 7 op.rendszer alatt, ha az Asztalnál jobbegérmenüre kattintok, ott van a "Személyreszabás" lehetősége...

(előző voltam)

2012. aug. 5. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha Windows starter van rajta akkor ez nem működik.
2012. aug. 5. 20:33
 4/7 A kérdező kommentje:
beálliitás az asztalon se működik
2012. aug. 6. 13:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Milyen oprendszerről van szó?
2012. aug. 6. 15:36
 6/7 A kérdező kommentje:
ki kerestem neten nem lehet megváltotztatni a képet mert Acer aspire one gépről van szó! :(
2012. aug. 7. 18:04
 7/7 Esprimo Mobile ***** válasza:
Akkor marad az ecset és a zománc festék.
2013. aug. 4. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!