AMD vagy INTEL?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy melyik a jobb? mert régi már a gépem és fel szeretném újitani egy proci és egy alap lap cserével nos melyik proci a jobb? - Intel Celeron Dual-Core G530 2.4GHz LGA1155 - ez az intel proci két magos és - AMD Athlon II X2 250 - az AMD proci ez is két magos na és akkor melyik a jobb? mert természetesen játékra kéne nem a legújabb játékokat akkarom futtatni hanem régebbieket pl.: Bad Company 2 stb az Intel Procit valami 11 ezer forintért néztem az AMD-t meg 13 ezer forintért de nem hiszem hogy egy ilyen Intel Processzor ilyen olcsó lenne vagy igen? mert vannak sokkal drágábbak. Ja és ha más processzort ajánlotok akkor kb 20-22 ezert forintott tudok rá költeni. A válaszokat elöre is köszönöm

2012. aug. 5. 15:59
 1/4 anonim ***** válasza:
azzal ugye tisztába vagy ha új processzort veszel ahoz valószinű új alaplap is kell.
2012. aug. 5. 16:21
 2/4 anonim ***** válasza:
visszatérve én AMD-t vennék
2012. aug. 5. 16:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen jól tudom és köszönöm a választ!
2012. aug. 7. 20:59
 4/4 Kérdéseim válasza:
Nekem is AMD-m van :)
2012. aug. 18. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!