Mi a véleményetek az ilyen kínai tabletekről?
"nem másolat, hanem kerek-perec kínai tablet"
Nevettem. Tehát szerinted a kis kínai hatévesek az egyik gépsoron "hamis" cuccokat gyártanak, a másikon meg "jól működő, fasza" cuccokat? Ez a kettő egy és ugyanaz. A kínaiak hamisítanak. Mindent. Rákhúst, ruhát, elektronikai cikkeket. Hogy egy pár példát mondjak.
Oké, de amit te mondasz az általánosítás.
Nem tudom, hogy gyerekek csinálják e vagy sem....
Igen ez kínai tablet, mert nem ipad néven árusítják, ergo nem hazugság alapon veszed meg, és nem azt kapod amire számítasz. Én tudom mire számítsak...nem egy csúcsszuper tabletre, de azért gondolom ebben is van értékelhető dolog. Erre lennék kíváncsi. Nem a kínaiak szidására, meg hasonlókra...
Ja és hogy még valamit mondjak: az apple is kínában gyártatja az alkatrészeket, az adidas, a nike, és a vans cipőm is made in china...csak egy pár példa.
Minden kínai...csak a rendeltetés nem mindegy. Mert ha egy menőbb cég dolgoztat velük, akkor igenis tudnak minőségit csinálni.
Ha saját "márkájú" cuccokat gyártanak, arra annyira nem figyelnek oda...
Nem véletlen tudnak hamisítani. Mert az eredetit is ők csinálják ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!