Szerintetek a Mol-nál melyik Varta lámpa a legjobb a céljaimnak?
Igen, jó márka, nekem is van egy kézi reflektorom, amibe eredetileg 4 góliát elem, meg halogén izzó volt. Átalakítottam, és most erős fényű LED és LiPo telep van benne. Ez is egy vízálló változat, napi használatban van.
Mostanság már igazán erős fényű LED-ek vannak, ilyen lámpákat szereztem: [link] Ez 1200 lumenes. Ez itt [link]
egy 900 lumenes lámpabetét, egy jó minőségű német rúdlámpába építettem, persze lítium teleppel, pillekönnyű. [link] Ebbe a tenyérben elférő kis lámpába tettem egy 900 lumenes drop-in modult, szájtátás van, ha bekapcsolom:) [link] Ez itt kilóg a sorból, mert nem a zseblámpa kategória, de azért elég látványos: egy 150-es halogén reflektor házába került, 100 wattot fogyaszt, de 8.000 lumen a fénye. Nappali fénybe borul tőle az udvarunk. Utoljára hagytam egy teljesen saját gyártású kézi reflektort, ebben egy xenon lámpa van. Az egész elektronika és a reflektor egy PCV csatornacsőbe van építve, van fogantyúja, lába, valamint az autófényező gyönyörűen lefújta ezüst metál festékkel, kiállítási darabnak is megfelel:) 5-600 méterre szépen elvilágít.
Elnézést, ha untattalak, csak megörültem, hogy más is szereti a jó lámpákat.:)
Foglalkozunk mi is jónéhányan egyik fórumon ilyesmivel.
Igaz, mostanában ott eléggé uborka szezon van, de vissza lehet olvasni néhány évvel korábbra és vannak ott csoda jó cuccok, ötletek és viták tömkelege. Megosztom az elérhetőségét:
Volt valamilyen felhasználó neved, vagy nem írtál hozzá?
Egyébként a felület még működik. Néha írunk is valamit, csak kicsit "lusták" lettünk azóta. Vagy csak azért van most csend, mert mindenkinek meg van már a lámpája. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!