Melyik tabletet kellene megvennem?
konkrét típusokat nem írok, mert nem is tudok. Legfőképp olvasásra, internetezésre szeretném használni.
Köszönöm a válaszokat előre is..
De mondjuk legalább árkategóriát írhatnál, mert nem mindegy hogy 40ezres gépben, vagy 160 ezresben gondolkodsz..
Azt is leírhatnád, hogy mekkora legyen? Férjen el a farzsebben/ dzsekiben vagy inkább nagyobbat akarsz?
Gondolom nem sokat tudsz az Operációs rendszerekről sem, mert abból is van néhány, igaz, szerintem az Android lenne az okos döntés.
Arról biztos van elképzelésed, hogy mekkora háttértárat akarsz, vagy szeretnéd-e, ha TV-hez tudjad csatlakoztatni.
Ha GPS is van benne, biztos nem bánod, habár lehet hogy a mostani telefonod is tudja...
Szóval, ha nem számít az ár, és ha azt akarod hogy mindent tudjon, akkor Motorola Xoom 2. Ezt "laptoppá" is át lehet alakítani, pont úgy mint az Asus Transformerst.
Ha pedig egy olcsóbb és kompaktabb készülék kellene, akkor egy Wayteq xTAB-80-ast ajánlom (nekem is ilyen van).
Pl.: Wayteq Xtab 70, olvass utána fórumokon. Erős proci, jó videó gyorsító,
4 Gb belső tárhely, usb 3g web stick csatlakozás, HDMI kimenet.
Köszönöm a válaszokat, bocsánat el felejtettem árat írni , igen az olcsóbb árszegmensre gondolok ahogy olvastam az a 30-50ezres kategória..
A 16:9-es képarány lenne jó szerintem mert azon kényelmesebb filmet nézni meg olvasni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!