Tudtok mondani egy olyan helyet (lehetőleg ne külföldről) ahonnan tudok venni egy Lite On Ihas dvd írót az LT3. 0 xbox játékok kiírásához?
Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 18:09
1/4 anonim válasza:
Ne liteon-t vegyél, hanem asus-t, a liteonnal vannak problémák. Crossflash után kb. 20 lemezt tudsz írni vele, utána elkezd hibázni. Megírja ugyan a lemezt, de amint szeretnéd felmásolni a box hdd-jére, egy adott szakasznál hibát dob és nem folytatja a másolást. Ez tapasztalat, már háromszor cserélték gariba az írót, úgyhogy elegem lett, vettem asus-t, tökéletes.
2/4 A kérdező kommentje:
Ezt jó tudni.Honnan tudnék ilyen asus írót venni amivel már nem kell semmit csinálnom csak kiírni a játékokat?
2012. aug. 3. 23:20
3/4 anonim válasza:
Az kb. 3000 Ft-tal drágább, mint ha megveszed a gyárit és megcsinálod Te magadnak. A leírás elég sok helyen fent van a neten, crossflash néven. Az átalakítás után az xgd3-as játékokat is minden figyelmeztetés nélkül megírja és a box sem dob hibaüzenetet: can't read disc. Amenniben úgy gondolod és nem vagy még járatos ebben, írj, Miskolcon be tudom szerezni saját forrástól a meghajtót, átalakítva és postán megoldható. 4 napja vettem saját részre, mert a lite-on egyre többet hibázik, már a játék elején dob hibaüzenetet. Az ASUS-t is lite-onnak látja a pc,( tuning firmware miatt) de azért mégis ASUS.Ja és gyorsabb, mint a lite-on. Az ára: origin: 7000 Ft, átalakítva: 10000 Ft.
4/4 A kérdező kommentje:
Oké akkor lehet veszek egy átalakítottat a jövő hónapban mert akkor jön ki az új tekken ami szerintem xgd3-as lesz.
2012. aug. 18. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!