LAN partyt szeretnék tartani csak egy lan kábel kell hozzá összekötni a 2 laptopot a játékot lan módba állítani és kész?
Sima patch kábel nem jó, crosslink kábel kell hozzá!
Az IP címeket kézzel konfiguráltra kell állítani és megadni valamit (pl: 192.168.1.1 és 192.168.1.2), a játékot LAN módba állítani, kijelölni a szervert és kész!
Privátban kaptam:
"Szia mi az hogy crosslink kábel? azt most honnan? vagy ez mi ez >_<"
Ez most komoly kérdés volt, azután, hogy még a lábkiosztást is belinkeltem? Ne csinálj LAN partit! (igen sima i-vel írtam, ahogy magyarországon kell!)
Na lásd kivel van dolgod:
Megint privát a kérdezőtől (Bocs a moderációért, de különben nem kerülhetne ki ez a gyöngyszem!):
"Az üzenet szövege: b*zd engem kib*szottul nem érdekel hogy írsz meg ki hogy ír nem az vagyok aki javítgatni fog mint mások -.- mert b*zd nem érdekel meg ha itt kérdezem tovább mért nem privátba írsz vissza ..."
Elég lett volna egy köszönöm is, kis tuskó!
Buta vagy és bunkó is!
Nem írok privátbaN, mert másokat is érdekelhet a dolog, de sajnos nem lehet letiltani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!