Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a képekről?

Figyelt kérdés

[link]

Nyugodtan írhattok negatív kritikát is, hiszen bőven lesz mindenkinek gondolom, de ne azt, hogy ez sz*r, hanem ha már rossz, akkor mondjátok meg, hogy miért rossz.

Köszönöm!

2012. júl. 30. 15:28
 1/6 anonim válasza:
Tetszenek, talán egy dolog, néha le vannak vágva dolgok amik jobb lennének egészen, például az Ébredező Budapestnél a távcső, vagy a Relaxnál a tányér, szerintem ez ront a képen, de ettől függetlenül nagyon jók, grat.
2012. júl. 30. 15:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Legtöbbjük esetlen, semmitmondó, ügyetlenül komponált.
2012. júl. 31. 06:17
 3/6 anonim válasza:

amolyan "útikönyves képek"... az utcán ennél jobb pillanatok hevernek! bennem sajnos semmilyen érzelmeket nem ébresztenek: szobrok, üvegek, teáscsésze, ezek mind-mind mozdulatlan és élettelen tárgyak, az ilyen képek talán akkor ébresztenek érzelmeket, ha a fények olyanok, vagy a kompozíció meglepő, a látásmód érdekes, azt pedig csiszolni kell. javaslom nézz egy pár oldalt, gyűjts ihletet, próbálj más témákat is leféyképezni!

ajánlom

[link]

[link]

[link]

[link]

ne lepődj meg ennyi oldal láttán :D én is fotózom.

2012. júl. 31. 09:45
 4/6 anonim válasza:
nekem kifejezetten tetszenek. Szép modern képek. Teszik a kávés csésze ami antik szerű. Az antik pedig mostanság elég felkapott darab mint a divatban mint fotozásnál is. Ügyes:)
2012. aug. 2. 15:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem van köztük nagyon jó pl a trabis az sztem k*rva jó. simán elfogadnám háttérnak a gépemre. :) De az utolsó sorban a villámlós az nekem nem tetszik egy kicsit élletelenek a színek és valami belóg a bal felső sarokban. De persze lehet hogy jó és nem vagyok profi fotós csak ugy hétköznapi szemmel néztem. :)
2012. aug. 2. 16:30
 6/6 anonim válasza:
A fényképezős és a szobros képet számomra kissé unalmasak, a villámos kép a kedvencem
2012. aug. 31. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!