Honnan tudja az analóg karóra hogy mikor 31 napos a hónap?
Figyelt kérdés
Mert a hónapot ugye nem ismeri, csak a napokat. Vagy ezt havonta ellenőrizni kell hogy most 31-e vagy elseje van? Van egyáltalán ilyen óra? vagy Ez a természetes hogy havonta állítgatom?2009. júl. 17. 10:44
1/6 anonim válasza:
Nem tudja. Az enyém már két napos késésben van. Ha fontos neked ez a funkció folyamatosan ellenőrizni kell.
2/6 anonim válasza:
Nekem is jelzi a napot az órám.
31 szám van rajta, minden nem 31 napos hónap után állítani kell rajta +1 (februárban több) napot.
Viszont arra is figyelni kell hogy délelőtt vagy délután állítom, mert ha nem jókor tekerem előre, akkor a 2. kismutató-fordulat utáni napváltás nem éjfélkor, hanem délben lesz.
3/6 Máté98 válasza:
szerintem van olyan óra, amely egyszer 31, másszor 30 napot számol, és enne megfelelően mutatja a hónapokat. hogy a februárral mi a helyzet, azt nem tudom, de lehet, hogy időközönként azt is mutatja.
4/6 anonim válasza:
Van olyan amelyik tudja az évet is, és e miatt nem vacakol még a februárral sem. Azt tudja hogy melyik napon indították el, és onnan az óramű időnkét autómatikusan 30 napos hónapnál eggyet szalajt és 1. lessz.
5/6 anonim válasza:
Nekem is mutatja a napokat, és mindig váltanom kell 30 napos hónap esetén. Egyébként van olyan óra amelyet nem kell állítani =)
6/6 anonim válasza:
Nekem olyan órám van, ami digitálisan írja ki a dátumot, és teljesen önműködő.Ismeri a szökőéveket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!