Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy húzzam ki a vezetékes...

Hogy húzzam ki a vezetékes telefont?

Figyelt kérdés
Sziasztok.bocsi a kategóriáért.Kérlek segítsetek.Ki szeretném húzni a vezetések telefont.Nálunk van 2 vezetékes telefon.És van egy hordozható,nem tudom mi a neve.És utóbbit már kihúztam.Az előbb beszéltem valaivel,de nemtom ki az és a beszélgetés kb annyi volt h ,,halló-halló-halló-halló"kb 3x hívtak,gondolom hogy mind ő.És nem akarom hogy felhívjon mégegyszer,de úgyse veszem fel neki,engem ő hagyjon békén.Már az se nagyon érdekel ha más hív.Igen,és a vezetéses telefont ki lehet húzni?Vagy félrerakni?vagy hogy érjem el hogy azon sew tudjon hívni?ha kihúztam a hordozhatót attól ő még tud hívni?Bocsi hogy ide jött a kérdés,de nagyon sürgős,mert hogy én azzal nem beszélek az biztos,mert fel nem veszem neki mégegyszer.Ti mit tennétek?Mellesleg,első alkalommal én tettem le,pár ,,hallo" után.Nem kívántam ideges lenni(igaz hogy az lettem),ráadásul még erre pénz menjen?még mit nem.Szóval kérlek írjatok,azt hálásan köszönöm.
2012. júl. 28. 10:15
 1/4 anonim válasza:
72%
tedd félre a kagylót, akkor foglalt jelez a hívó félnek
2012. júl. 28. 10:23
 2/4 anonim ***** válasza:
64%
Keresd meg a készüléken a telefonkábelt ami bemegy és fogod kihúzod belőle, onnantól kezdve már nem tud hívni vagy is kicsöng majd neki de te nem veszel tudomást róla és hallani sem fogod azt.
2012. júl. 28. 10:32
 3/4 anonim válasza:
100%
Még jó, hogy van gyakorikérdések...
2012. júl. 28. 10:44
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)azóta nem hívott.még csak a hordozható van kihúzva.harmadik:tudom hogy nem azért mondtad,de ez nekem is eszembe jutott már:)
2012. júl. 28. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!