Egy androidos tablet PC-hez milyen oldalak vannak, ahonnan alkalmazásokat lehet letölteni, a play. Google-on kívül?
Szeretnék venni egyet, de ahogy látom, sokkal szűkösebbek a letöltési lehetőségek, mint egy asztali PC-hez. Jól látom?
Ja, és egy tabletről, ami nem sim-kártyás, hogyan lehet vásárolni?
Köszi! :)
Ugyan onnan tudsz hozzá letölteni dolgokat mint egy androidos telefonhoz. Az android az android.
A nevében meg hiába szerepel a pc, nem sok köze van egy asztali géphez.
Ja, és egy tabletről, ami nem sim-kártyás, hogyan lehet vásárolni?
Ha webshopokból vásárolsz dolgokat, azt nem a sim kártyádról kell fizetni, hanem amikor kihozza a futár akkor fizeted. A Play-ről való alkalmazások fizetése meg bankkártyáról történik, ahhoz megintcsak nem kell sim. Minden ugyanúgy működik mint egy androidos telefon esetén.
"Ugyan onnan tudsz hozzá letölteni dolgokat mint egy androidos telefonhoz."
Fogalmam sincs, honnan lehet androidos telefonhoz bármit is letölteni. Amúgy tudom, hogy nem PC, csak hát így hívják. Vagy táblagép. :)
"A Play-ről való alkalmazások fizetése meg bankkártyáról történik, ahhoz megintcsak nem kell sim."
Igen arra gondoltam, köszönöm.
Szóval akkor... valóban kevés a jó, nyílt szoftver hozzá?
Playen van egy rakat ingyenes alkalmazás.
A fizetős dolgokhoz ingyen hozzájutni meg bármelyik torrentoldalról lehet, ott van még a pandapp, ppcwarez, blackmarket meg a google-ba beírva az alkalmazás nevét akkor szintén ad ki rá letölthető találatot.
Dehogy kevés.
Androidra van 500+ ezer alkalmazás, ennek nagy része tableten is elindul, nincs hiány alkalmazásból, szerintem nem lesz olyan, hogy valamit nem találsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!