Hallott már valaki a Magic Car Box autós videó rendszerről?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla? Meg lenne mégegy kérdésem: [link] Szerintetek ez az oldal kamu??? rendelt már innen vki vmit???#magiccarbox
2012. júl. 25. 21:49
1/5 anonim válasza:
Helló! Én itt tartom a kezemben, most ismerkedek vele, próbálom beállítani. Interneten rendeltem meg, néhány nap múlva postás hozta ki a címre és a honlapon megjelölt 50%-os árat fizettem érte. Posta költség nincs.
3/5 anonim válasza:
Eddig pozitív tapasztalataim vannak róla. Valahol olvastam, hogy WEB kameraként is használható, de még nem jöttem rá, hogyan. Ha csatlakoztatom az USB kábellel, akkor a képletöltő (Mac os x) ugrik fel, kameraként nem üzemel.
4/5 Zsohár Imre válasza:
IGEN!!!
Nem csak hallottam,hanem megis szívattak.Vettem a ZEALOT Kft-től egy rakás sz@rt!20 ezer forintom bánja,mert amikor berakom az SD kártyát berakom azonnal lefagy a rendszer,még kikapcsolni sem lehet!Akku kivételével áll csak le.Visszaküldtem,de a ZEALOT nem található,pedig az üllői cím létezik.Az e-mailra,levélre nem válaszolnak!
Tud-e valaki segíteni?
Úgy döntöttem,hogy a fogyasztóvédelmet rájuk úszítom!
5/5 anonim válasza:
Nem az a baj csak hogy szar , hanem hogy kb 1500 ft ért lehet nagyon sok helyen venni!!!!
PL: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!