Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy robot?

Mennyibe kerül egy robot?

Figyelt kérdés
Sajnos azt sem tudom, hogy keressek rá! szóval mennyibe kerülhet egy kicsi robot, pl ami felvesz tárgyakat, és arréb rakja? Nem lusta vagyok, csak kíváncsi! :D
2012. júl. 24. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen extra fícsört akarsz bele tetetni, mennyire nézzen ki dizájnosan, satöbbi. Egyébként, ha kicsit utána olvasol, szerintem neked sem okozna gondot egy egyszerűbb szerkezet építése, na meg olcsóbban meg is úsznád.
2012. júl. 24. 15:44
 2/5 A kérdező kommentje:
De nem tudom, hogy keressek rá!
2012. júl. 24. 18:55
 3/5 anonim ***** válasza:
[link] nézd meg ezt a linket.
2012. júl. 24. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:

lego mindstorms robotom van, boltba amikor vettem 80E-ft volt a szett és bármire belehet programozni ha értesz hozzá, Vagy ha elektronikában járatos vagy akkor 20e-ftból kijönnek a szervomotorok,ultrahangos érzékelők,nyomásérzékelők,agy,stb , csak azt össze kell akkor forrasztani és be kell programozni

itt van pár házilag épített gép amit olcsóból kilehet hozni:

[link]

[link]

[link]

lego mindstorms : [link]

2012. júl. 25. 04:02
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi
2012. júl. 25. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!