T-mobile-nál hol tudnának információt adni egy telefonról?
Figyelt kérdés
Van egy e-mail címük: ugyfelszolgalat@t-mobile.hu, én emg azt szeretném megtudni, hogy lesz-e még egy adott telefonból, amiből jelenleg nincs a webshopba, de az van írva, h új készlet várható. Erre a címre lehet írni, vagy ilyennel nem foglalkoznak?2012. júl. 22. 14:28
1/3 anonim válasza:
Elméletileg írhatsz de maximum annyit írnak amit az oldalon is hogy idővel majd lesz. Én betelefonálnék hozzájuk és megkérdezném telefonon tőlük, hátha hasznosabb információt adnak.
2/3 A kérdező kommentje:
Jah én is erre gondoltam, hogy max annyit írnak, ami a honlapon van:/ Lehet akkor felhívom őket, vagy ahozzám legközelebbi üzleteket, h náluk lesz-e vagy sem:/
2012. júl. 22. 14:39
3/3 A kérdező kommentje:
Azt nem tudod véletlen, hogy mi a telefonszámok, mármint nem külön az üzleteknek, hanem ahol általánosságban kérdezhetek?
2012. júl. 22. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!