Csíkosan fényképez a gép! Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Canon PC1186-osom van, és egy ideje napfénynél nagyon rossz minőségű képeket készít. Túl fényesek és csíkosak, olyan mintha napba fényképeznél. Bent semmi gond nincs vele és ami érdekes, az az, hogy videót napfénynél tud felvenni tökéletes minőségben, csak a képekkel van baja. Kínoztam én mindenféle beállítást, de sehol nem tudtam visszaállítani, ha esetleg véletlenül ez lett volna a baja. (bár én használom egyedül és nem jártam semmiféle beállításnál mikor elromlott)
Mi lehet a gond? Ötletek a megjavításra?
2012. júl. 22. 13:11
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg az alapszoftverjével van gond, tudtommal lehet frissíteni valahogy de én sosem foglalkoztam vele. Ha komoly gépről van szó akkor célszerű elvinni egy szerelőhöz megnézetni az is lehet hogy a fény érzékelő vagy mi a bánat a neve ment gatyára.
2/3 anonim válasza:
Szia az enyémnek is épp ez lett a baja, este még használtam s másnap reggel már csikosan készitett képeket és csak én használom, te mit csináltál vele , el vitted szerelőhöz vagy pedig vettél másikat?
3/3 A kérdező kommentje:
Nem vittem szerelőhöz és még új sincs, mert sajnos nem engedi a keret. Nem javult meg, ugyanúgy benti használatra alkalmas.
2013. jún. 18. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!