Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért fogy az összeg az OTP...

Miért fogy az összeg az OTP számlámon?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem használom a nyár folyamán az OTP -s bankkártyámat, tehát nem vásárolok, se semmi.

Múltkor ráutaltam 50.000 Ft. -ot, s ezzel együtt volt a bankszámlaszámomon 50.014 Ft.

Két nappal később megnéztem az egyenlegemet az interneten, s akkor már 49.980 Ft. körül volt. Most ismételten megnéztem, s most meg 49.841 Ft. van rajta.

Ahogyan említettem, a kártyáról nem utaltam sehová senkinek, nem vásároltam sehol vele, egyáltalán nem is használtam.

Ezeket a "pénzfogyásokat" hogyan deaktiválhatom?

2012. júl. 21. 13:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez természetes főleg az OTP-nél.

A bank-pontosabban a folyószámla-működési/fenntartási költségei folyamatosan merítik az egyenleget akár inaktív állapotban is!

Azért emeltem ki az OTP-t mert ennél a banknál a legnagyobbak ezen tételek és ez a bank többfajta ilyen-olyan címen vonogatja a pénzt míg más bankok akár egészen elenyésző néhány forintos tétellel dolgoznak.

Viszont az egyforma mindenhol hogy levonás mindenhol van fenntartási költségek miatt!

Én még OTP-s voltam akár havi 2000-2500 Ft levonást is tapasztaltam+ha valami aktív műveletet végeztem arra is levont(pl.: kp felvét 300 ft),amit meguntam és váltottam Unicreditre itt havi néhány száz ft a levonás és a műveleti költségek is alacsonyabbak.

2012. júl. 21. 13:28
 2/2 A kérdező kommentje:

Tyűhh, aztamindenit.

De elvileg pusztán a banknak ez nem nyereség, ha az ő bankjába tesszük a pénzünket? Mármint attól függetlenül, hogy összeget vesz le az egyenlegről?

Nagyon szépen köszönöm a segítséged, nem tudom, lehet akkor átváltok vissza készpénzbe :)

2012. júl. 21. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!