Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nincs a fél házban áram?

Miért nincs a fél házban áram?

Figyelt kérdés
A két szobában a fürdőszobában és az előtérben a konnektorokban nincs áram. A ház másik zugában a szobába konyhában...stb van áram a konnektorokban...Most ezt valaki meg tudja, akár egy villanyszerelő, ho9gy mi az oka? Talán belecsapott a villám a vezetékekben? (Mert mikor vihar van kihúzgáljuk...ja és villanyok azok vannak csak a konnektorból nem akar lenn....

2012. júl. 17. 23:17
 1/4 anonim válasza:
Biztosíték nincs lecsapva? Nem egyről szokott menni az egész lakás.
2012. júl. 17. 23:22
 2/4 anonim ***** válasza:

nálunk is kettőről megy, és ha egyiket lecsapja, másik még jó.

Vagy pl nálunk van olyan, mert ugy lett hozzáépitve, hogy vezeték ment tönkre, és csak egy adott rész volt sz.r

2012. júl. 17. 23:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Első amit meg kéne nézni az a biztosíték.

A második egy kérdés lenne. Ott ahol elment az áram, az a rész nem utólag lett hozzáépítve a házhoz? Mert a régi házakban még alu vezetékek vannak, újabban pedig rezet használnak. Ha ezt a két vezetéket nem megfelelően kapcsolják össze, akkor eloxidálódhat a kábel, és akkor az hogy elment az áram csak a kisebb gond lesz.

Ha ezek nem akkor ki kell hívni egy villanyszerelőt, mert így látatlanba nem lehet sok mindent mondani.

2012. júl. 18. 05:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a segítségeteket! Jött a szakember és már meg is oldódott a probléma! Amúgy tényleg régi vezetékek vannak és nem ott volt a baj, ha nem kint az oszlopnál volt valami fázis kimaradás vagy nem tudom, de valóban nem ez az én szakterületem!
2012. júl. 18. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!