Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tudtok olyan tv-t (plazma)...

Tudtok olyan tv-t (plazma) ami legalább 40" (inch) -es SMART TV és 100-130 ezres árkategóriába tartozik! Tudtok ilyan tv-t?

Figyelt kérdés

2012. júl. 12. 17:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A full HD szerintem már 1.5 méterről sem az, ha jó az adás.
2012. júl. 13. 18:51
 12/15 anonim ***** válasza:

Ugyan a Panasonicot szokták Isteníteni, ha Plazmáról van szó, de nekem egy 127 centis LG-m van, s az SD adás sem "szemcsés" 2 méterről, szóval ez típusfüggő is lehet. DVD minőség nem lesz szemcsés, TV adás, pedig attól függ, hogy ki a szolga, nyilván a Digi egy borzalom LCD-n, LED-es LCD-n, s Plazmán sem jobb. UPC, T-home digitális szolgáltatása egészen elfogadható minőséget ad.

Persze azért jelentős, mindenki által észrevehető különbség van SD és HD adás között, de engem is meglepett, hogy az LG kihozza a maximumot az SD adásból, (inkább kicsit mosott a kép, de nem blokkosodik) főleg egy LCD tv után volt ez igazán szembetűnő, bánom, hogy először LCD-t vettem, pénzkidobás volt, de mindegy, most ott fityeg a falon a földszinti nappaliban. Az LCD, egy kicsi (56 centis) TV, mégis jobb képet produkál SD adásnál a 127 centis Plazma!

2012. júl. 14. 08:46
 13/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nálam csakis a samsung jöhet szóba :) itt nálunk a pilisnél nekünk biatvnk van nem tom hogy valaki ismeri-e. Tehát 2m ről a plazma és esetleg a led nem pixeles?
2012. júl. 14. 14:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát fogalmam sincs, s úgy gondolom, hogy amíg ide nem téved egy olyan, aki szintén a biatorbágyi kábeltévét használja, addig erre a kérdésre nem fogsz választ kapni, s mivel valljuk be, erre nincs sok esély, így jó lenne, ha erről a szomszédnál vagy a településen egy olyan embernél érdeklődnél, aki nagyobb LED LCD-n vagy Plazmán nézi az adást. Digitális a kábeled vagy analóg? Analógot ne kössél rá, annál esély nincs, hogy szép képet kapj, s digitálisnál is attól függ, hogy mennyire tömörítenek. De ha digitális, akkor nem árt érdeklődni a kábelesektől, hogy használhatod-e kártyafogadóval, mert ha igen, akkor nem kell box a tv mellé, elég egy kártyafogadót dugnod a tv modulfogadójába, s abba az előfizetői kártyát belehelyezed. Ehhez az kell, hogy a tv DVB-C vételre alkalmas legyen! A C a fontos, ne keverd össze a DVB-S-el, az a digitális földfelszíni vétel rövidítése, a DVB-C pedig a digitális kábelé.
2012. júl. 16. 16:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja, az kimaradt, hogy én egy percig sem akartalak rábeszélni a Pana-ra vagy az LG-re, csak nyilván nekem az LG-vel vannak igazán tapasztalataim, mivel azt használom, pana-t meg láttam már egy jó párat, mivel azt hype-olják s ez esetben jogosan, mert elismerem, hogy tényleg jók Plazmában, szóval csak arról tudok nyilatkozni, amit ismerek, a Samu plazmáit nem ismerem, LED-es TV-it szintén nem, ugyan egyes típusoknál van olyan, ami nincs mattosítva, ez többeket zavar, ilyesmit hallottam már vissza róla, de effektíve nem érdekel az emberek véleménye a Samu TV-kről, mert nincs miért érdekeljen. Ha ennyire elkötelezett vagy egy márka mellett, akkor érdemes lenne, konkrétan a Samu plazmák körüli véleményezéseknél körülnézned. Eleve, ha így szól a kérdés, akkor jobban be is találtad volna azt a réteget, aki valóban érdemi információval szolgál a készülékekről, hisz több mint való' ő is felhasználója vmelyik samu tv-nek.
2012. júl. 16. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!