Tudtok olyan tv-t (plazma) ami legalább 40" (inch) -es SMART TV és 100-130 ezres árkategóriába tartozik! Tudtok ilyan tv-t?
Ugyan a Panasonicot szokták Isteníteni, ha Plazmáról van szó, de nekem egy 127 centis LG-m van, s az SD adás sem "szemcsés" 2 méterről, szóval ez típusfüggő is lehet. DVD minőség nem lesz szemcsés, TV adás, pedig attól függ, hogy ki a szolga, nyilván a Digi egy borzalom LCD-n, LED-es LCD-n, s Plazmán sem jobb. UPC, T-home digitális szolgáltatása egészen elfogadható minőséget ad.
Persze azért jelentős, mindenki által észrevehető különbség van SD és HD adás között, de engem is meglepett, hogy az LG kihozza a maximumot az SD adásból, (inkább kicsit mosott a kép, de nem blokkosodik) főleg egy LCD tv után volt ez igazán szembetűnő, bánom, hogy először LCD-t vettem, pénzkidobás volt, de mindegy, most ott fityeg a falon a földszinti nappaliban. Az LCD, egy kicsi (56 centis) TV, mégis jobb képet produkál SD adásnál a 127 centis Plazma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!