Magyarországon nem árulnak használt rádióvevő készülékeket?
Van egy olyan beütésem, hogy szeretek hallgatózni a rádiósávokban, - elsősorban a rövidhullámú sávot preferálom.
Gondolkodtam, hogy megpróbálok valahonnan jutányos áron, tisztességes úton szerezni, venni egy jó képességű vevőkészüléket, de mint sok magyar ember, én is azokkal az átlagos gondokkal küzdök, mint a többség,- nem tudok annyi pénzt kiállítani, félretenni a keresetemből, hogy új készüléket vásárolhassak.
Ennek okán gondoltam arra, hogy keresek valami helyet a neten, ahol használt, de működőképes készüléket lehet vásárolni.
Néztem aukciókat, árverezéseket, de sehol nincs olyan komoly kínálat, mint (pl.) az eBay-on vagy az Amazon-on...
Nincs is olyan magyar hely/portál, ahol bővebb kínálat között válogathat, nézelődhet az ember, - csak külföldön?
Köszönöm a választ.
Pontosítok egy kicsit:
Amiről írok, az hasonlít a "DX-erkedéshez", - távoli, általában halk, és nem is biztos, hogy klasszikus, műsorszóró állomások vételére gondoltam, - például A1a...
Az ilyen hallgatózásra leginkább "HAM-rádiók", vagy katonai vevőkészülékek a legmegfelelőbbek.
Érdekes módon, nemigen lehet találni olyan site-ot, ahol ilyeneket próbálnak meg értékesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!