Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Google Chrome böngészőm van...

Google Chrome böngészőm van és be szeretnék állítani héhány oldalt kezdőlapoknak és mikor ok-olom akkor kilépek és nem menti a változtatásaimat, mit csináljak?

Figyelt kérdés
A google,a facebook és a youtube oldalakat szeretném menteni csak mikor kilépek nem menti és egy új oldalra dob ki.

2012. júl. 6. 10:08
 1/5 anonim válasza:
Lehet ez segíteni fog! menj pl facebook-ra és jobb felső sarokba ott egy kis csillag arra rányomsz és akkor hozáadod könyvjelzőnek próbáld ki :D
2012. júl. 6. 10:14
 2/5 A kérdező kommentje:
ezt tudtam de nekem nem könyvjelző kell hanem oldalt szeretnék megnyitni és ebben kéne a segítség h ha kilépek akkor ne az új lap jelenjen meg hanem a Google,a fész meg a youtube...:( de amúgy köszi
2012. júl. 6. 10:19
 3/5 anonim válasza:
nm :D most sem értem teljesen de akkor ezt próbáld meg. jobb felső sarokba az a csavarozó eszköz ott beállítások megjelenés A "kezdőoldal" gomb megjelenítése ott kiválasztasz egy oldalt
2012. júl. 6. 14:22
 4/5 A kérdező kommentje:

Nah szóval mikor belépek a google chrome-ba akkor ad egy új oldalt(üreset) és én meg a beállításokba

(chrome://chrome/settings/) az induláskor címszó alatt található az "adott oldal vagy oldalak"-ra megyek és kiválasztom hogy mik legyenek az oldalak(google,facebook,youtube) és okolom és mikor kilépek és újra rámegyek a chrome-ra akkor új oldalt ad megint...

2012. júl. 9. 08:59
 5/5 anonim válasza:
miért mit adjon?
2012. júl. 15. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!