Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kb mennyi idő alatt kötik be...

Kb mennyi idő alatt kötik be a T-home Sat tv-t?

Figyelt kérdés

2012. júl. 4. 11:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A megrendeléstől számítva kb 2 hét múlva mennek ki a szerelők és pár óra alatt megcsinálják.
2012. júl. 4. 11:30
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem volt más megoldás csak a tányéros lehetőség?

Nekem is az volt de elég problémás volt rossz időben és hóesésben is.

2012. júl. 4. 12:02
 3/11 anonim ***** válasza:
nálam semmi baj nem volt vele sem télen, sem hóesésben. a kábelnél meg jobb, mert nem sistergő, gagyi minőségű képet ad. Meg EPG is van
2012. júl. 4. 12:04
 4/11 anonim ***** válasza:

Akkor szerencsés vagy nálunk amint rátapadt némi hó a fejre már ki is írta,hogy gyenge a műhold jel.

Valamint pesterzsébeten vihar volt(itt lövik fel az adást)már problémázott a jel minőségével.

2012. júl. 4. 13:37
 5/11 anonim ***** válasza:
T-home van nálatok is? Nálam 90% alá soha nem ment a jelminőség.
2012. júl. 4. 13:38
 6/11 anonim ***** válasza:
Jelenleg, attól függően, hogy hogy laksz kb. 6 nap a várható létesítési idő.
2012. júl. 5. 10:34
 7/11 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem jött hívás hogy mikor jönnek. Már egy hete várom hogy hívjanak. :(
2012. júl. 9. 19:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor hívd fel őket. Nálam is volt olyan, hogy elfelejtették, zargatni kell őket. Ez egy ilyen hülye cég...
2012. júl. 9. 20:39
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia. Én vagyok a "6 napos". Én is ajánlanám, hogy érdeklődj telefonon, nem azért mert "elfelejtették", hiszen ez az Ő érdekük is, de elképzelhető, hogy probléma van a megrendeléssel. Amennyiben felhívod a 1412-t, kérni fogják az 5 számjegyű titkos jelszót, amit Te találtál ki, és akkor rá fognak tudni nézni a megrendelésre. Azzal tisztában kell lenned mondani is fogják), hogy maximum 30 napos telepítési határidőt vállalnak, de a várható létesítés az ... nap. Amennyiben minden rendben van a megrendeléssel, akkor valószínűleg csak sok az adott területen a megrendelés, és türelmedet fogják kérni.

Remélem tudtam segíteni.

2012. júl. 10. 08:38
 10/11 anonim ***** válasza:

"nem azért mert "elfelejtették", hiszen ez az Ő érdekük is"

Pedig lehet. Nekem mondták, hogy 30 napon belül bekötik, aztán soha nem jöttek. Pár hónappal később újra megrendeltem, akkor már méltóztattak kijönni.

2012. júl. 10. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!