Hol lehet olyat venni, hogy konnektorba dugható E27 foglalat?
Figyelt kérdés
Vagyis ha bedugom egy konnektorba, akkor a benne lévő izzó máris világít. Amúgy ha beírom a Google-ba, hogy E27 foglalat, és ott a megvásárolható foglalatok konnektorba dugósak?2012. jún. 28. 16:04
1/6 anonim válasza:
E27-es foglalat rengeteg van de olyan ami villásdugóval van egybe nem sok, hiába írod be E27-ként.Villanyszerelési boltban kell megnézni.Olyan van éjszakai fény néven ami gyengén világít konnektorba dugva.
2/6 anonim válasza:
Na, most láttál már ilyet életedben? Csak azért kérdezem, mert én még nem, pedig villanyszerelő vagyok, ez persze nem jelenti azt, hogy nincs az a barom, aki ilyet legyártott volna csak eleve nem túl "egészséges". A normál izzók olyan hőt termelnek, ami nem túl szerencsés egy dugalj közelében, ami már nyilvánvalóan nem a hőre keményedő fajta, mint a kőkorszakban.
Mi a cél vele? Hátha megoldható könnyebben is a dolog. Eleve miért nem jó neked, ha egy E27-es foglalatra rákötsz egy dugvillát?
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, láttam már.
2012. jún. 28. 21:09
4/6 anonim válasza:
1.500 ft egy olyan, nekem is van király :)
6/6 Gy.Ata válasza:
Persze, hogy van ilyen,és pratikus jó megoldás, ledes izzóval használva teljesen jó nincs melegedés gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!