Hogyan lehetne? Jó ötlet?
sziasztok:) 15 éves lány vagyok, nagyon szerettem fotózni, sajnos a telóm ami 5 megapixeles volt tönkrement.. van 2 gépünk de nagyon rossz minőségű mert régen vettük.. nem állunk úgy anyagilag most hogy megengedjünk, és kérdeztem anyát h nem e hülyeség ha gyűjtenék rá, de mérges lett hogy nem fog ennyi összegyűlni és tudom hogy igaza van, plána h diákmunkát se találtam.. kicsit feladtam de ma takarítottam és eszembe jutott hogy van egy gitárom (klasszikus), pár éve kaptam, a tokja is megvan, nem használtam nem került rá sor, de nem is vágytam rá, csak ott porosodik, teljesen jó állapotban van, mint új korában. + van egy ilyen hifim:
ezt sem használom, igaz ez használt de jól működik ugyanúgy mint korábban. Hol tudnám ezeket és mennyiért eladni? lehetőleg ne neten, vmilyen boltban, v pl electro worldben v vhol ellehet adni? v hol próbálkozzak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!