Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vodafone mobil internettel...

Vodafone mobil internettel kapcsolatban lenne kérdésem. Mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés
Tegnap este egyszercsak megszakadt a net, majd miután újra szerettem volna csatlakozni, azt írta ki, hogy nem sikerült kapcsolódni a távoli számítógéphez, ezért a nemtommilyen port le lett zárva. Újraindítottam a gépet, kihúztam, majd visszadugtam a modemet, de nem vezetett eredményre. Szerintetek mi lehet a gond? Mit tehetnék?
2009. júl. 8. 08:32
 1/2 anonim válasza:
100%
nekem is volt ilyen, én felhívtam őket, telefonon mondták az instrukciókat, megcsináltam és jó lett. azt hiszem új kapcsolatot kell ilyenkor csinálni és ők megadják hozzá az adatokat. sok sikert hozzá!
2009. júl. 8. 08:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!
2009. júl. 8. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!