Csináltam egy Minecraftos szervert, de rajtam kívül senki más nem tud belépni. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Másnak azt írja ki, hogy "A szerverhez való csatlakozás sikertelen"2012. jún. 26. 18:49
2/3 anonim válasza:
lehet,hgoy a belsőhálózati IP-det adtad meg a szerver elérhetőségének a properitiesben. (ez álltalában 192.168.*.*) ha ilyesmit adtál meg,akkor a hamachis haverjaid sem érik el, mert ott a hálózatot a hamachi szolgáltatja, tehát a hamachis IPv4 címedet kell megadnod a beállításoknál. és aztán azok akik csatlakoznak hozzád Hamachin azok ezzel a címmel el fogják érni a szerveredet.
3/3 anonim válasza:
Van egy jegyzettömb ahol van a server indító
server a neve azt nyisd meg és a :
online-mode=false
white-list=false
ezek igy legyenek és jó lesz
egyébként egy pár plusz
server-ip= <--- ide írd azt az ip-t amin hamachin ir nkd
server-port=25565
Remélem segitettem
Üdv. bugikaaa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!