Mi a neve az ilyen típusú fényképezőgépeknek?
Figyelt kérdés
Olyan fényképezőgépet keresek, amibe nem tölthető elemet kell tenni, hanem úgy lehet feltölteni mint a mobiltelefont: bedugod a konnektorba a töltővel összedugott gépet és egy idő után feltöltődik. Ennek mi a pontos elnevezése, a műszaki leírásoknál mit keressek, ha ilyet szeretnék? Illetve ajánlanátok megbízható gépet (ilyen módon tölthetőt) 20 és 30 ezer Ft közötti árkategóriában, lehetőleg minél kisebbet (ne olyat, aminek olyan nagy objektíve van)? Köszönöm!2012. jún. 22. 12:13
1/2 anonim válasza:
Beépített akkumulátoros fényképezőgép.
Én idáig csak, USB-ről tölthetőset láttam, de az viszont nem jó minőségű képeket készít.
2/2 A kérdező kommentje:
Nekem volt egy ilyen (Kodak EasyShare V803), csak sajnos ellopták. :(
2012. jún. 23. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!